O Neymarovom možnom comebacku do Barcelony, z ktorej odišiel do Paríža pred tromi rokmi a stal sa najdrahším hráčom histórie (Paríž St. Germain zaplatil zhruba 222 miliónov eur), sa špekuluje prakticky celú sezónu.

Už na prípravu pred štartom ročníka dorazil neskoro a snažil sa vytrucovat si návrat, kouča Thomasa Tuchel dráždil aj výlety do Španielska v čase, keď si mal liečiť zranenia.

Po hanebnom výprasku Barcelony vo štvrťfinále Ligy majstrov minulý týždeň potom zosilneli hlasy, že práve Neymarův návrat by mohol pomôcť vyviesť katalánsky klub z hlbokej krízy.

Lenže teraz sa zase nechce na Nou Camp brazílskemu útočníkovi. A niet divu, on si finále Ligy majstrov v nedeľu proti Bayernu Mníchov zahrá.

K obnoveniu hviezdnej spolupráce s Lionelom Messim teda nedôjde? “Dneska, bez najmenších pochýb, skôr príde Messi do Paríža, než aby sa Neymar vrátil do Barcelony,” vyhlásil Wagner Ribeiro.

Že by sa obe juhoamerické hviezdy predsa len zase zišli v jednom drese, to však nie je naozaj úplne vylúčené. Po hanbe v Lige majstrov sa totiž pretriasa Messiho budúcnosť v Barcelone, kde dochádza k veľkému tresku.

Podľa španielskych médií chce totiž Argentínčan Nou Camp opustiť a nič na jeho plánoch vraj nezmenil ani príchod nového trénera Ronalda Koemana. Toho už mal o svojom zámere informovať pri schôdzke po nástupe holandského kouča do funkcie.