Základná časť futbalovej Ligy majstrov máme zdarne za sebou. Teraz je na programe osemfinále play off. Vyraďovacej fázy najprestížnejšej európskej klubovej súťaže odštartuje v utorok večer, šlágrom pritom bude zrážka kolosov Barcelony s Paris SG. Komu veríte? Potvrdí Katalánci na Camp Nou rolu mierneho favorita? Messi a spol. mimochodom porazili majstra elitnej francúzskej ligy v štyroch z predchádzajúcich piatich vzájomných zápasov v LM. Stavte si v Tipsporte a získajte naviac 150 Sk zadarmo na svojej prvej stávky!

V utorok sa do seba pustia tiež Lipsko s Liverpoolom. Hrať sa bude na neutrálnom ihrisku v Budapešti. Nemecký pohárový zástupca aj tento rok potvrdzuje veľmi slušný výkonnostný progres z posledných rokov, v Bundeslige sa pokúša zvrhnúť z trónu doterajšieho hegemóna Bayern. Proti Reds tak určite nie je bez šance. Naopak. Liverpool neprežíva ideálne obdobie, po sérii nevýrazných výsledkov stratil v Premier League kontakt s vedúcim Manchestrom City. Takže … Dáte na tiket jedničku? O deň neskôr sa v akcii predstaví Porto, Juventus, Sevilla a Dortmund. Stavte si na najlepšie tímy Ligy majstrov a získajte 150 € zadarmo!

Portu to nesadne!
Tipér Pikomeister zanalyzoval triumf starej dámy v Portugalsku: “Porto je síce dominantný celok, ale sú aj zápasy, v ktorých sa trápi, a to ako fakt slušne. Oproti tomu Juventus je pre mňa stálica, jeden z mojich obľúbených tímov, dokáže poraziť ešte oveľa lepšie mužstva, než je práve FCP. Na dvojku je naozaj krásny kurz. Áno, istejšie je tip na úspech hostí v rámci stávky bez remízy, ale myslím si, že v tomto stretnutí nebude vôbec treba. “