Pred skúseným Juhoameričanom sa nachádza až trio skvelých útočníkov – Nór Erling Haaland z Borussie Dortmund, Holanďan Memphis Depay z Olympique Lyon a Belgičan Romelu Lukaku z Interu Miláno.

„Koeman si uvedomuje, že o 20-ročného Haalanda je obrovský záujem aj v iných európskych veľkokluboch, ktoré majú aktuálne väčšiu ekonomickú silu ako FC Barcelona. Čo sa týka Romela Lukakua, ten má skvelú sezónu v Interi Miláno, ale rovnako skôr namierené do Premier League ako do Španielska.

Je tu ešte Memphis Depay, o ktorého sa Koeman zaujíma už od svojho príchodu do Barcelony. Nie je to typický stredný útočník, ale môže hrať na viacerých ofenzívnych pozíciách. V Lyone sa mu končí kontrakt a Koeman ho ako krajana pozná veľmi dobre,” zamyslel sa španielsky web mundodeportivo.com.

Čo sa týka Agüera, formálna ponuka z FC Barcelona údajne je témou dňa, ale v skutočnosti Koeman hľadá mladšieho útočníka. „V Manchestri City za 10 rokov nastrieľal obrovský počet gólov, ale v júni bude mať už 33 rokov. Má veľké skúsenosti aj kvalitu, Barcelona však chce mladší ročník do útoku,” uzavrel španielsky zdroj.