Predstavoval si to úplne inak. Keď sa Martin Dúbravka koncom minulého roka konečne zotavil zo zranenia členka a následne úspešne prekonal aj koronavírus, veril, že sa už za niekoľko dní dočká sezónneho debutu v Premier League v drese Newcastlu.

Tréner Steve Bruce však naďalej uprednostňuje Karla Darlowa a 32-ročný slovenský reprezentant, ktorý nedávno oslávil tri roky medzi „strakami“, len čaká na svoju šancu. Aj o tom sme sa spolu porozprávali.

Naposledy sme sa bavili krátko po Novom roku, keď ste boli ešte len pár dní v plnom tréningu. Odvtedy odohral Newcastle osem duelov a vy ste chytali len raz, navyše „iba“ v Pohári FA. Ako to celé vnímate?

„Fakt, že nechytám, ma, samozrejme, neteší. Predstavoval som si to úplne inak. Myslel som si, že po návrate po zranení sa hneď dostanem do bránky. Robím maximum, aby sa okolnosti zmenili v môj prospech. Absolvoval som pár rozhovorov s trénerom, uvidím, aký to bude mať efekt. Pretože, ak by sa v krátkom čase nič nezmenilo, nebude to ideálne pre mňa a ani pre reprezentáciu.