Nový rekord v počte strelených gólov v jednej sezóne za Juventus. Držiteľom nie je nikto iný ako slávna CR7, lenže radosť z nového rekordu ťažko predbehne sklamaní po vyradení od Lyonu.

Taliansky celok bol v dvojzápase s Lyonom, až siedmym tímom predčasne ukončenej sezóny francúzskej ligy, totiž veľkým favoritom. “Aj iné kluby chcú Ligu majstrov vyhrať, ale z vyradenia pramení o to väčšie sklamanie kvôli tomu, že pri žrebe nikto nebol sklamaný, že na nás vyšiel Lyon,” vyhlásil po zápase predseda Juventusu Andrea Agnelli.

Nastane po ďalšom výbuchu v Juventuse zemetrasenie?
Začiatkom týždňa sa vyrojili špekulácie, že v prípade neúspechu v LM nastane vo vedení Juventusu zemetrasenie. Klubový boss by sa mal nemilosrdne zbaviť ako trénera Sarriho, tak viceprezidenta klubu Nedvěda a športového riaditeľa Paratico. To teraz neobmedzený šéf Agnelli poprel. “Pred pár dňami som ich pochválil za to, ako túto náročnú sezónu zvládli. Táto skupina riaditeľov bude naďalej spoločne pracovať a usilovať o cieľ, na ktorý by sa mal Juventus zamerať. Pevne sa ich budem držať,” uviedol Agnelli.

Talianske médiá okrem toho špekulovali aj o odchode Ronalda z Juventusu. “Som úplne presvedčený, že zotrvá. Môžem váš uistiť, že Ronaldo zostane pilierom Juventusu,” vyvrátil klubový šéf špekulácie.

Zrejme jedinou osobou s neistým osudom u “Starej dámy” je tak súčasný tréner Maurizio Sarri.