Deviaty titul v Serii A v rade, Cristiano Ronaldo v kádri, s ročným príjmom 10 miliárd korún, peňazí ako želiez v kase. Toto všetko je bossovi Andrei Agnellimu (44) málo.

“Agnelli odsúhlasí odchod doteraz nedotknuteľného viceprezidenta Pavla Nedvěda. Sentiment končí, “hlási unisono servery Dagospia.com a Sportevai.it. Dynastický vládca klubu aj automobilky Fiat Pavlovi údajne vyčíta, že vyhnal trénera Massimiliana Allegriho (52) a loboval za jeho nástupcu Maurizia Sarriho (61), pod ktorým Juve podľa Andrey predvádza nudnú futbal.

Náruživý fajčiar Sarri, ktorému Pavol zriadil na štadióne špeciálnu nikotínový kumbál, má byť odstrelený tiež, ak neuspeje v Lige majstrov (v piatok hrá odvetu play off s Lyonom, prvý duel prehral 0: 1). Neblahý osud Grande Paola by mal stretnúť aj športového riaditeľa Fabia Paraticiho ​​(48).

Ak dostane Nedvěd padáka, musí pečiatky a prepisovačky vziať niekto po ňom.

No, a ten niekto nemá byť nikto iný ako exmanžel českej krásky Aleny Šeredovej (42) a brankárska legenda sa stále platnou hráčskou zmluvou Gianluigi Buffon (42). “Gigi by mohol byť povýšený na miesto viceprezidenta,” informujú talianske weby. Inu, Pavol si zrejme hrial vo svojom bývalom spoluhráčovi povestného hada na prsiach.