Mal namierené za Mbappém a Neymarom? Hviezdny futbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo má za sebou vydarenú sezónu. Tridsaťpäťročný snajper vraj ale v priebehu ročníka uvažoval o odchode do Ligue 1, konkrétne do Paris Saint-Germain. Podľa francúzskych médií za to mohli nezhody s trénerom Sarria po zápase Ligy majstrov s Lokomotivom Moskva.

Ronaldo si v talianskej Serii A v drese Starej dámy tento rok pripísal úctyhodných 31 gólov zo 33 stretnutiach. Nad hlavu minulý týždeň zdvihol pohár pre majstra talianskej ligy, tento rok druhýkrát v rade. A už v piatok môže Sarriho skvadře pomoc k postupu do “Final Eight” Ligy majstrov. V ceste stoja Lyon, na ktorého ihrisku Juventus v prvom osemfinálovom zápase pred Koronavirové pauzou prehral 0: 1.

V priebehu ročníka to ale s budúcnosťou portugalského špílmachra vyzeralo všelijako. Podľa francúzskeho serveru France football Ronaldo vážne uvažoval o tom, že by tento rok v lete odišiel do PSG, zahrať si po boku Neymara, Mbappého a ďalších parížskych hviezd.

Ronaldo sa podľa francúzskych médií mal k celej záležitosti vyjadriť aj na tímovej večeru. Z jeho slov potom údajne vyplynulo, že je v klube nešťastný a v lete by chcel odísť.

Teraz má Ronaldo a celá Stará dáma v hlave najskôr ale už úplne iné myšlienky a tie mieri k postupu cez Lyon do “Final Eight” Ligy majstrov. Juventus na prestížnu trofej pre najlepší európsky klub sezóny čaká od ročníka 1995/96. A práve kvôli želanému zisku pohára za viac ako tri miliardy korún Ronaldo v roku 2018 do Turína prišiel.