Doba je zlá, Koronavirová kríza uťahuje opasky aj tým najväčším klubom a do kolónky “na predaj so zľavou” tak padajú aj poriadne blyštivé hviezdy. Trebárs aj tá najväčšia, Cristiano Ronaldo. Ako informujú talianske médiá, portugalský strelec by sa po necelých dvoch sezónach v Turíne mohol vrátiť do Realu Madrid.

Podľa informácií denníka Corriere dello Sport by Juventus rád ušetril peniaze, a je preto ochotný sa vzdať aj svoje najžiarivejšie hviezdy, ktorá samozrejme poberá najmastnejšie mzdu. Talianske zdroje sa zhodujú, že “stará dáma” by dala Ronaldovi zbohom za ponuku okolo 55 miliónov eur (1,5 miliardy korún). Teda o fúz viac ako len polovicu sumy, za ktorú ho priviedla v roku 2018 z Realu Madrid (100 miliónov eur, teda 2,7 miliárd korún).

Práve Real by mal byť v čele frontu potenciálnych záujemcov. Tabuľka strelcov kráľovského veľkoklubu má na prvom mieste Karima Benzemu a potom dlho nikoho, kanonier Ronaldo by sa im tuho hodil. A že sa môže vrátiť za polovicu? Pre biznismena Florentina Péreza sladký bonus.