Fanúšikovia ho oslavovali, v trudných časoch milánskeho AC im vrátil vieru v lepšie časy. Lenže misia Zlatana Ibrahimoviča na severe Talianska zrejme skončí po troch mesiacoch. Švédsky útočník podľa Gazzetta dello Sport pravdepodobne klub po sezóne opustí. Malo ho sklamať rokovaní vedenia, keď sa zbavilo Zvonimira Bobana, ktorý stál za jeho návratom.

V meste majú v týcho dňoch kvôli pandémii koronavírusy úplne iné starosti, fanúšikovia milánskeho AC ale dostávajú ďalšie nepríjemnú ranu. Zdá sa, že Zlatan Ibrahimovič, jeden z najlepších útočníkov histórie, už v klube pre nadchádzajúce ročník nezostane.

Tridsaťosemročný Švéd, ktorý v drese AC pôsobil už v rokoch 2010 a 2012, sa k “Rossoneri” vrátil po konci angažmán v Los Angeles Galaxy. Ibrahimovič podpísal zmluvu do konca ročníka s opciou na ďalšiu sezónu. Za jeho návratom na San Siro stál šéf futbalových operácií Zvonimir Boban, ktorého ale vedenie klubu začiatkom marca prepustilo.

Boban skritizoval výkonného riaditeľa Ivana Gazidise, pretože sa mal dohodnúť s Nemcom Ralfem Rangnick na tom, že od nasledujúceho ročníka prevezme mužstvo ako tréner i športový manažér a nahradí súčasného kouča Stefana Pioliho. Rangnickův agent ale poprel, že by sa jeho klient s AC na angažmán dohodol.