Veľmi nešťastná konštelácia. Kľúčový muž má ťahať futbalistov Manchestru United za postupom v Lige majstrov, jeho agent už pritom plánuje zimné útek z Old Trafford. Mino Raiola tvrdí, že jeho chránenec Paul Pogba je medzi Červenými diablami nešťastný a mal by zmeniť prostredie. Ostro sledovaná skupina H vyvrcholí v utorok večer mimoriadnym drámou, v hre o dve postupové miesta sú stále tri obri Manchester United, PSG a Lipsko.

Nabitá skupina nesklamala. Trojica Manchester United, PSG, Lipsko má pred záverečným večerom zhodný počet deviatich bodov. Nikto z favoritov tak nemá nič isté, musia sa biť až do úplného konca.

Najbližšie k osemfinále je PSG, ktorému stačí v domácom zápase s Basaksehirem k postupu remíza s ohľadom na lepšiu bilanciu vzájomných zápasov s oboma rivalmi. Výhra mu potom zabezpečí prvenstvo v skupine.

“Paul je nešťastný a potrebuje zmenu. Má ešte rok a pol platný kontrakt, ale myslím, že pre obe strany by bolo najlepšie,keby odišiel už teraz v zime, “cituje Mino Raiola server Tuttosport. Dvadsaťsedemročný Pogba prišiel na Old Trafford zJuventusu Turín v roku 2016 za vtedy rekordnú sumu 89 miliónov libier. Za Červené diablami nastúpil celkom v 177zápasoch a nastrieľal 34 gólov.