Žiadne šetrenie, pripravuje sa rekordný prestup futbalovej histórie. Sa senzačný novinkou prišiel britský The Sun, ktorý sa odvoláva na taliansky Tuttosport. Tvrdí, že Juventus pripravuje ponuku pre Kylián Mbappého. Za neho chce ponúknuť neskutočných 360 miliónov libier. Súčasťou transferu môže byť aj nedotknuteľný Cristiano Ronaldo.

Taliansky majster Juventus Turín podľa spomínaných médií uvažuje o tom, že obetuje legendárny futbalovú značku CR7 za to, aby prilákal hviezdu francúzskeho PSG Kiliana Mbappého. Najlepším variantom z pohľadu Starej dámy by asi bolo, keby za klub hrali obe hviezdy. Podľa všetkého však mzdové požiadavky päťnásobného držiteľa Zlatej lopty a francúzskeho zázraku prevyšujú hranice, na ktoré sú ochotní v Juventuse ísť.

Práve tento fakt vedie Tuttosport k úvahám, že Andrea Pirlo pustí hviezdneho Portugalcov k parížskemu rivalovi, len aby priviedol do Turína Mbappého. Médiá uvádzajú, že je vcelku nepravdepodobné, aby PSG pustil dvadsaťjedenročnú superhviezdu a nahradil ju tridsaťpäťročným Ronaldom, ktorý navyše berie 540 000 libier týždenne.

Naopak Ronaldo už bol s bohatým parížskym klubom v minulosti v kontakte, jeho agent Jorge Mendes sa stretol so športovým riaditeľom PSG Leonardom, ale senzácia sa v danej chvíli nekonala. Ronaldov kontrakt skončí v Juventusu v roku 2022.