Stoch už v Slavii odkrutil dve sezóny, v zošívanie drese oslávil aj majstrovský titul. Z Edenu sa pakoval v lete 2019, teraz je ale podľa všetkého možné, že sa vráti do kádra úradujúcich českých majstrov. Podľa médií je hráč, ktorý v minulosti pôsobil v Chelsea, Twente Enschede či Fenerbahce, s vedením vršovického klubu na diaľku v intenzívnom kontakte.

Osobný kontakt zatiaľ nie je možný. Slovenskí reprezentant totiž na twitterovom účte priznal, že sa mu podarilo nakaziť chorobou Covid-19. “Ako niektorí z vás možno vedia z médií, v našom tíme bol diagnostikovaný pozitívny test covid-19. Bohužiaľ, ten šťastlivec som bol ja, “napísal Stoch na svojom instagramovém účte.

Vzápätí fanúšikov upokojil, že choroba u neho nemá žiadny desivý priebeh a všetko je bez komplikácií. “Nebojte sa, cítim sa dobre, nemám žiadne problémy a som si istý čoskoro budem späť na ihrisku. Vďaka Bohu, že moja rodina, spoluhráči a ďalší ľudia z môjho okolia boli opakovane testovaní negatívne. Riadim sa pravidlami doktorov a zostávam doma v bezpečí, “dodal.