Hotovo, nádej zhasla. Sen brazílskej hviezdy Neymara o návrate do Barcelony sa ani tento rok v lete nesplní. Prezradil to prezident katalánskeho klubu Josep Bartomeu, keď tvrdí, že gigant z Camp Nou musí šetriť. Finančná situácia nie je úplne najlepšie, a tak hviezdny Kanárik bude pokračovať vo francúzskom PSG.

Za všetko vraj môže zhoršená finančná situácia spojená s koronavírovou pandémiou. “Klub za obdobie od marca do júna prišiel o 200 miliónov eur, príjmy mali byť vyššie, ale budú o tridsať percent menšiu, než sme čakali. Situácia nás núti k tomu, aby sme preskúmali, ktoré investície sú zásadné a ktoré môžu počkať. “

Fanúšikov mohla aspoň trochu potešiť informácia, že by v klube mal aj naďalej pôsobiť Lionel Messi, ktorého zmluva vyprší v lete 2021. “Messi vždy hovoril, že chce ukončiť svoju hráčsku kariéru u nás v Barce. Má ešte tri, štyri roky futbalu na najvyššej úrovni pred sebou. A ja nepochybujem o tom, že dodrží slovo a zostane na Camp Nou, “vyhlásil šéf katalánskeho gigantu. Nič na tom vraj nemôže zmeniť ani kráľovská ponuka miliardového zárobku pre argentínsku hviezdu od Interu Miláno.