O Sancha stojí United aj Chelsea, v Dortmunde ale plánujú, že si anglické ofenzívne eso nechajú aj na ďalšiu sezónu. “Nie je okolo neho nič nové. Okolo Jadon sa točilo v poslednej týždňoch pár tém, ale to sa všetko upokojilo. Pracujeme s tým, že aj v budúcej sezóne bude hrať za Borussiu Dortmund, “nechal sa v sobotu počuť klubový riaditeľ a bývalý kapitán Sebastien Kehl.

Na Old Trafford tak rieši náhradné plán. Podľa denníka Mirror je “variantom B” Jack Grealish. 24 ročný rodák z Birminghamu je kapitánom Aston Villy, kvalitatívne predposledný klub ligy určite prerástol. Taky je to ale trošku “neposlušné dieťa” anglického futbalu, naposledy dostal pokutu za to, že porušil karanténu nariadenú vládou kvôli pandémii COVID-19.

Grealish zapadá do skupinky hráčov, ktorí tréner Ole-Gunnar Solskjaer a klubový viceprezident Ed Woodward uprednostňujú – mladí, talentovaní, navyše je Angličan. Krídelník, ktorý okrem krátkeho hosťovania v Notts County strávil v Aston Ville celú doterajšiu kariéru, chce podľa správ z Anglicka svoj klub na konci sezóny opustiť, nech sa v Premier League zachráni, alebo nie.