Letné prestupové obdobie možno bude kvôli Koronavirovej kríze chudobnejší, jeden megapřestup by sa ale predsa len mohol upiecť. Brazílčan Neymar túži po návrate do Barcelony, kde váľal medzi rokmi 2013 a 2017. Útek z Paríža si ale podľa posledných správ podmienil jedným dôležitým úspechom.

O návrate Neymara na Camp Nou sa hovorí snáď od chvíle, keď barcelonský štadión opustil, teraz sú ale hlasy silnejšie ako kedykoľvek predtým. Brazílska superstar podľa zdrojov španielskeho denníka Mundo Deportivo prezradila spoluhráčom v PSG, s ktorými je v dobre Koronavirové krízy v spojení online, že comeback do Katalánska je jeho prianím číslo jedna.

Pre pripomenutie, Neymar odišiel z Barcelony v roku 2017 za rekordných 221 miliónov eur (5,9 miliardy korún), “blaugranas” naposledy neuspeli v snahe získať ho späť s ponukou vo výške 111 miliónov eur (2,95 miliardy korún) + Ivan Rakitič , Ousmane Dembélé a Jean-Claire Todibo. PSG údajne naposledy žiadali peňažnú čiastku vo výške 201 miliónov eur (5,3 miliardy korún) bez hráčskej náhrady, teraz by podľa aktuálnych informácií chceli okolo 150 miliónov eur (4 miliardy korún). Neymarův kontrakt totiž za nasledujúcou rok vyprší.