Jeden turbulentný futbalový sobáš môže dôjsť ku svojmu koncu. Gareth Bale má mať po mesiacoch ťahaníc konečne nakročené preč z Realu Madrid. Jeho prestup má podľa britských médií spustiť reťazovú reakciu, do ktorej sú zapletené ďalšie ofenzívne hviezdy. Klub s najväčším záujmom? Newcastle podporený (snáď) novými bohatými majiteľovi.

Waleská hviezda nie je v Madride po siedmich rokoch spolupráce zrovna spokojná. Už pred zatiaľ prerušenú sezónou, v ktorej odohral 14 ligových zápasov, sa riešil Baleův potenciálny odchod do Číny. Transfer do tímu Jiangsu Suning ale na poslednú chvíľu nevyšiel a 30-ročný krídelník tak strávil aj zvyšok ročníka v Reale.

Vyslobodiť sa ho teraz podľa zdrojov magazínu FourFourTwo chystajú hneď tri kluby. Svoju bývalú hviezdu by po siedmich rokoch rád priviedol späť Tottenham. Zaujímavou štáciou by mohol byť nováčik americkej MLS Inter Miami, kam by Balea rád priviedol prezident a spolumajiteľ klubu David Beckham. Najvážnejšie záujem má ale možno trochu prekvapivo Newcastle.