O brazílskeho futbalistu Neymara je záujem. Celé leto sa hovorí o tom, že by sa mohol vrátiť do Barcelony, usiluje o neho aj konkurenčný Real Madrid. A španielsky server AS teraz prišiel s menom ďalšieho giganta, ktorý by rád slávneho kanárika získal. Je ním taliansky Juventus, ktorý za Brazílčana ponúka jednu zo svojich hviezd a slušnú sumu na to.

Bol by to pomerne nečakaný presun. Stále sa hovorí o tom, že Neymar buď zostane v PSG, alebo sa vráti do Španielska. Teraz je ale v hre aj ďalšie destinácie, a to taliansky Turín. Podľa denníka AS už dokonca Juventus začal s PSG konať.

Stará dáma ponúka za Brazílčana inú juhoamerickú hviezdu, Dybala, z ktorého prestupe do Tottenhamu nakoniec zišlo. Hráč má sám o sebe hodnotu okolo osemdesiatich miliónov eur. Navrch chce Stará dáma prihodiť ešte “poriadny obnos peňazí”. Konkrétne suma nebola zverejnená, avšak špekuluje sa, že by mohlo ísť o sumu okolo sto miliónov eur.

Zároveň sa hovorí o tom, že by Juventus bol ochotný platiť Neymar to, na čo je zvyknutý. V súčasnosti Brazílčan v PSG zarába 37 miliónov eur ročne.