Vyhlásenie vydal tiež gólmanův bývalý dlhoročný tím Real Madrid. “Chceme vidieť nášho večného kapitána čo najskôr uzdraveného. Posielame mu všetku guráž sveta, “napísal španielsky klub. S prianím skorého uzdravenia pribehli na sociálnych sieťach aj Barcelona, Chelsea, Gary Lineker alebo bývalí Casillasovi spoluhráči z “bieleho baletu” Gareth Bale a Mesut Özil.
“Všetko je tu pod kontrolou. Bol to veľký strach, ale teraz sa cítim silný. Mnohokrát všetkým ďakujem za odkazy a prejavenú podporu, “napísal na twitteri Casillas, ktorý k príspevku pripojil aj svoju fotku z lôžka so zdvihnutým palcom.

Casillas prišiel do Porta v roku 2015 z Realu Madrid, s ktorým vyhral päťkrát španielsku ligu a trikrát Ligu majstrov. Portu pomohol v minulej sezóne získať ligový titul a Superpohár. So španielskou reprezentáciou ovládol majstrovstiev sveta v roku 2010 a Euro v rokoch 2008 a 2012. Za národný tím nastúpil v 167 zápasoch a je španielskym rekordmanom. Päťkrát bol vyhlásený najlepším brankárom sveta.
Portu bude chýbať v závere ligovej súťaže, v ktorej sú obhajcovia titulu tri kolá pred koncom druhí o dva body za Benfica Lisabon.