Už len necelý týždeň zostáva do očakávaného reštartu Premier League. V súčasnej sezóne schádza dohrať deväť kôl, tímy už však myslí aj na tú budúcu. A to hlavne londýnska Chelsea, ktorá sa chystá byť na prestupovom trhu veľa aktívny. Príchod Tima Wernera už britské médiá majú za hotovú vec, nemusí však zostať len pri ňom. “Blues” údajne veľa stojí aj o Kaia Havertze, vychádzajúcu hviezdu Leverkusene.

Že vám meno ofenzívneho hráča, ktorý za pár dní oslávi dvadsiate prvé narodeniny, zatiaľ veľa nehovorí? Chyba … Havertze v Nemecku považujú za obrovský talent, experti ho označujú za pozoruhodný mix Ballacka, Özila a Kroos. Teda hráča, ktorý by mal vedieť vlastne všetko.
Havertz v minulej sezóne nastrieľal sedemnásť gólov, v tej súčasnej sa už stihol trafiť jedenásťkrát. Preto je zrejme len otázkou času, kedy sa z Bayeru, aktuálne piateho celku bundesligy, presunie na prestížnejšie adresu.

A Chelsea sa podľa britského serveru Daily Mail hlási veľa hlasno. Údajne je pripravená zaplatiť až 75 miliónov libier (2,24 miliardy korún). Šikovného Nemca by v ofenzíve rada spojila s Timom Wernerom, na ktorého chce uplatniť výstupnej klauzule v hodnote 53 miliónov libier.