Liverpool, ktorý by rád ukončil po 30 rokoch čakania ligový titul, nastrieľal všetky góly do prestávky. K tomu prvému mu pomohol už v 7. minúte kapitán hostí Grant Hanley, ktorý pri snahe odvrátiť center Divocka Origiho tečoval loptu do vlastnej bránky.

Liverpoolsky Trent Alexander-Arnold láka do futbalového hľadiska z billboardu.Virgil van Dijk z Liverpoolu počas rozcvičovania
Adrian z Liverpoolu sa rozcvičuje pred štartom Premier League.Liverpool môže sláviť prvý gól sezóny, raduje sa Firmino.

Skóre zvýšil v 19. minúte ľavačkou z uhla po prihrávke Roberta Firmina Muhammad Salah a po rohu egyptskej hviezdy strelil hlavou tretí gól obranca Virgil van Dijk.
Štvrtý gól pridal tri minúty pred prestávkou opäť hlavou Origi a korunoval tak snový úvodný polčas zverencov trénera Jürgena Klopp.

Škvrnou na prvej polovici však bolo pre domáce zranenie brankárskej jednotky Alisson, ktorý si v 39. minúte pri podkĺznutiu po odohraní lopty zranil lýtko. Brazílsky gólman odkulhal z ihriska a nečakane skoro sa tak debutu dočkal Adrián, ktorý prestúpil k “Reds” až v pondelok z West Hamu.
Skúsený španielsky gólman inkasoval v 64. minúte, keď čestný úspech Norwichu zaznamenal strelou po zemi k žrdi fínsky útočník Teemu PUKKA.

Kouč Liverpoolu Klopp po zápase potvrdil, že sa bude musieť v stredajšom istanbulskom zápase o Superpohár proti Chelsea bez zraneného Alissona zaobísť.